Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wartość odżywcza mięsa z lędźwiowej części mięśnia najdłuższego i półścięgniastego uda młodego bydła rzeźnego. (Nutritional value of meat from musculus longissimus lumborum and musculus semitendinosus of young slaughter cattle)

Opis bibliograficzny

Wartość odżywcza mięsa z lędźwiowej części mięśnia najdłuższego i półścięgniastego uda młodego bydła rzeźnego. (Nutritional value of meat from musculus longissimus lumborum and musculus semitendinosus of young slaughter cattle). [AUT.] MARIUSZ FLOREK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, TOMASZ GRODZICKI, PIOTR SKAŁECKI. Med. Weter. 2007 Vol. 63 Nr 2 s. 242-246, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:4 lutego 2022 08:43

Identyfikatory

BPP ID: (46, 16911) wydawnictwo ciągłe #16911
PBN ID (hist.): 16911

Metryki

10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się