Wartość rzeźna i jakość mięsa cieląt pozyskiwanych w sezonie wiosennym i jesiennym.
Opis bibliograficzny
Wartość rzeźna i jakość mięsa cieląt pozyskiwanych w sezonie wiosennym i jesiennym. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, PIOTR SKAŁECKI, ANNA LITWIŃCZUK. W: XXVII Dni Przemysłu Mięsnego pt. "Odpowiedzialność i nadzór w produkcji żywności" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce", Warszawa 11 maja 2007r poster 12.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXVII Dni Przemysłu Mięsnego pt. "Odpowiedzialność i nadzór w produkcji żywności" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce", Warszawa 11 maja 2007r, poster 12
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 grudnia 2016 11:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 4 lutego 2022 09:12 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 40308) wydawnictwo zwarte #40308
PBN ID (hist.): 40308
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.