Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wartość rzeźna i jakość mięsa tuczników z chowu masowego utrzymywanych w regionie lubelskim.

Opis bibliograficzny

Wartość rzeźna i jakość mięsa tuczników z chowu masowego utrzymywanych w regionie lubelskim. [AUT.] ANNA LITWIŃCZUK, MARIUSZ FLOREK, PIOTR SKAŁECKI, ROBERT MAKUŁA. Pr. Mater. Zootech., Zesz. Spec. 2002 z. 13 s. 93-98, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Prace i Materiały Zootechniczne. Zeszyt Specjalny 2002 z. 13, s. 93-98, il., bibliogr., sum.
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:11

Identyfikatory

BPP ID: (46, 10350) wydawnictwo ciągłe #10350
PBN ID (hist.): 10350

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się