Wartość rzeźna tuczników zakwalifikowanych do poszczególnych klas handlowych w systemie EUROP.
Opis bibliograficzny
Wartość rzeźna tuczników zakwalifikowanych do poszczególnych klas handlowych w systemie EUROP. [AUT.] ANNA LITWIŃCZUK, MARIUSZ FLOREK, PIOTR SKAŁECKI. W: XXIII Dni Przemysłu Mięsnego. Skrót referatów wygłoszonych podczas Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce", Warszawa maj 2005 r poster 5. [b.m.], [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXIII Dni Przemysłu Mięsnego. Skrót referatów wygłoszonych podczas Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce", Warszawa maj 2005 r, poster 5
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 stycznia 2017 10:01 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:54 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 40358) wydawnictwo zwarte #40358
PBN ID (hist.): 40358
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.