Wartość użytkowa i jakość fizykochemiczna mięsa karasia srebrzystego (Carassius auratus gibelio L.) odławianego w sezonie wiosennym i jesiennym.
Opis bibliograficzny
Wartość użytkowa i jakość fizykochemiczna mięsa karasia srebrzystego (Carassius auratus gibelio L.) odławianego w sezonie wiosennym i jesiennym. [AUT.] ANNA LITWIŃCZUK, PIOTR SKAŁECKI, MARIUSZ FLOREK. Rocz. Nauk. Pol. Tow. Zootech. 2006 T. 2 nr 4 s. 97-101, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ROCZNIKI NAUKOWE POLSKIEGO TOWARZYSTWA ZOOTECHNICZNEGO 2006 T. 2 nr 4, s. 97-101
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 września 2007 14:45 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:15 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 17449) wydawnictwo ciągłe #17449
PBN ID (hist.): 17449
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.