Wartość użytkowa i skład chemiczny mięsa karpi (Cyprinus carpio L.) i pstrągów tęczowych (Oncorhynchus mykiss Walb) pozyskanych z gospodarstw rybackich regionu lubelskiego.
Opis bibliograficzny
Wartość użytkowa i skład chemiczny mięsa karpi (Cyprinus carpio L.) i pstrągów tęczowych (Oncorhynchus mykiss Walb) pozyskanych z gospodarstw rybackich regionu lubelskiego. [AUT.] PIOTR SKAŁECKI, MARIUSZ FLOREK, ANNA LITWIŃCZUK, AGNIESZKA STASZOWSKA, AGNIESZKA KALINIAK. Rocz. Nauk. Pol. Tow. Zootech. 2013 T. 9 nr 2 57-62, bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ROCZNIKI NAUKOWE POLSKIEGO TOWARZYSTWA ZOOTECHNICZNEGO 2013 T. 9 nr 2, 57-62
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 listopada 2013 10:09 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:22 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://ptz.icm.edu.pl/download/2013/tom…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 31133) wydawnictwo ciągłe #31133
PBN ID (hist.): 31133
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.