Właściwości chemiczne wybranych produktów odpadowych przetwórstwa rolno-spożywczego w aspekcie ich energetycznego wykorzystania (Chemical properties of selected agri-food industry waste products in the aspect of their use for energetics purposes)
Opis bibliograficzny
Właściwości chemiczne wybranych produktów odpadowych przetwórstwa rolno-spożywczego w aspekcie ich energetycznego wykorzystania (Chemical properties of selected agri-food industry waste products in the aspect of their use for energetics purposes). [AUT.] JOANNA SZYSZLAK-BARGŁOWICZ, GRZEGORZ ZAJĄC, [AUT. KORESP.] ANDRZEJ KURANC, [AUT.] TOMASZ SŁOWIK, AGNIESZKA DUDZIAK, MONIKA STOMA, JACEK WASILEWSKI. Przem. Chem. 2018 T. 97 Nr 5 s. 779-783, il., bibliogr., sum. DOI: 10.15199/62.2018.5.26
Szczegóły publikacji
Źródło:
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018 T. 97 Nr 5, s. 779-783
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 maja 2018 13:34 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 30 września 2021 10:55 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00628ad49b31cced9658f
DOI
10.15199/62.2018.5.26
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-1138…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43816) wydawnictwo ciągłe #43816
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,428
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.