Właściwości fizykochemiczne mięsa buhajków i jałówek z regionu lubelskiego.
Opis bibliograficzny
Właściwości fizykochemiczne mięsa buhajków i jałówek z regionu lubelskiego. [AUT.] ANNA LITWIŃCZUK, MARIUSZ FLOREK, PIOTR SKAŁECKI, JOANNA BARŁOWSKA, KATARZYNA KARWAN. Zesz. Nauk. Akad. Rol. Wroc., Konf. 2000, nr 24 (375) Aktualne problemy hodowli bydła mięsnego : VII Międzynarodowa Konferencja Naukowa. Wrocław, 15-17 czerwca. s. 141-146, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Konferencje 2000, nr 24 (375) Aktualne problemy hodowli bydła mięsnego : VII Międzynarodowa Konferencja Naukowa. Wrocław, 15-17 czerwca, s. 141-146
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:49 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 6265) wydawnictwo ciągłe #6265
PBN ID (hist.): 6265
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.