Właściwości fizykochemiczne mięsa buhajków trzech rodzimych ras – polskiej czerwonej, białogrzbietej i polskiej czarno-białej oraz simentalskiej i polskiej holsztyńsko-fryzyjskiej.
Opis bibliograficzny
Właściwości fizykochemiczne mięsa buhajków trzech rodzimych ras – polskiej czerwonej, białogrzbietej i polskiej czarno-białej oraz simentalskiej i polskiej holsztyńsko-fryzyjskiej. [AUT.] ZYGMUNT LITWIŃCZUK, MARIUSZ FLOREK, PIOTR DOMARADZKI, PAWEŁ ŻÓŁKIEWSKI. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2014 Nr 5 (96) 56-62, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.15193/ZNTJ/2014/96/053-062
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2014 Nr 5 (96), 56-62
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 stycznia 2015 10:06 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:29 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730842467f01e93157737
DOI
10.15193/ZNTJ/2014/96/053-062
Strona WWW
http://wydawnictwo.pttz.org/wp-content/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34012) wydawnictwo ciągłe #34012
PBN ID (hist.): 34012
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.