Właściwości fizykochemiczne mięsa wołowego przechowywanego próżniowo w woreczkach z kompozytowych materiałów biodegradowalnych.
Opis bibliograficzny
Właściwości fizykochemiczne mięsa wołowego przechowywanego próżniowo w woreczkach z kompozytowych materiałów biodegradowalnych. [AUT.] MAREK KOWALCZYK, PIOTR DOMARADZKI, MARIUSZ FLOREK, PIOTR SKAŁECKI, AGNIESZKA KALINIAK-DZIURA, MAŁGORZATA DMOCH, MAŁGORZATA RYSZKOWSKA-SIWKO, PIOTR STANEK, PAWEŁ ŻÓŁKIEWSKI, KAROLINA KACZMAR. W: Żywność w XXI wieku-innowacje czy powrót do tradycji: Sympozjum Naukowe. Lublin 11 maja 2022 r s. 52-53. Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 czerwca 2022 10:06 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 czerwca 2022 10:06 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 48440) wydawnictwo zwarte #48440
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.