Właściwości miofibryli sonifikowanego mięsa wieprzowego o obniżonej jakości.
Opis bibliograficzny
Właściwości miofibryli sonifikowanego mięsa wieprzowego o obniżonej jakości. [AUT.] AGNIESZKA LATOCH. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2009 Nr 1 (62) s. 140-149, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2009 Nr 1 (62), s. 140-149
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 czerwca 2010 12:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:18 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pttz.org/zyw/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 23775) wydawnictwo ciągłe #23775
PBN ID (hist.): 23775
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.