Wpływ czasu dojrzewania na zmianę jakości fizykochemicznej mięsa wołowego.
Opis bibliograficzny
Wpływ czasu dojrzewania na zmianę jakości fizykochemicznej mięsa wołowego. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, ANNA LITWIŃCZUK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK. Pr. Mater. Zootech. 2008 Nr 65 s. 151-152.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Prace i Materiały Zootechniczne 2008 Nr 65, s. 151-152
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 marca 2009 13:00 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 4 lutego 2022 08:34 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 20865) wydawnictwo ciągłe #20865
PBN ID (hist.): 20865
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.