Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ czasu dojrzewania na zmianę jakości fizykochemicznej mięsa wołowego.

Opis bibliograficzny

Wpływ czasu dojrzewania na zmianę jakości fizykochemicznej mięsa wołowego. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, ANNA LITWIŃCZUK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK. Pr. Mater. Zootech. 2008 Nr 65 s. 151-152.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Prace i Materiały Zootechniczne 2008 Nr 65, s. 151-152
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:26 marca 2009 13:00
Ostatnia aktualizacja:4 lutego 2022 08:34

Identyfikatory

BPP ID: (46, 20865) wydawnictwo ciągłe #20865
PBN ID (hist.): 20865

Metryki

2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się