Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ dodatków owocowych na przebieg procesu ekstruzji wzbogaconych bezglutenowych przekąsek ekstrudowanych.

Opis bibliograficzny

Wpływ dodatków owocowych na przebieg procesu ekstruzji wzbogaconych bezglutenowych przekąsek ekstrudowanych. [AUT. KORESP.] KAMILA WĘGLOWSKA, [AUT.] JULIA WRONA, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, JAKUB SOJA, MACIEJ COMBRZYŃSKI. W: Abstrakty - IX Ogólnopolska Konferencja Naukowa "Innowacje w praktyce". s. 62-62. Lublin 2022.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
s. 62-62
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 lutego 2023 13:36
Ostatnia aktualizacja:7 czerwca 2023 09:41

Identyfikatory

BPP ID: (59, 49195) wydawnictwo zwarte #49195

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się