Wpływ dodatków owocowych na wybrane cechy tekstury wzbogaconych bezglutenowych przekąsek ekstrudowanych (IX Ogólnopolska Konferencja Naukowa-Innowacje w praktyce, Lublin, 20-21.10.2022)
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatków owocowych na wybrane cechy tekstury wzbogaconych bezglutenowych przekąsek ekstrudowanych (IX Ogólnopolska Konferencja Naukowa-Innowacje w praktyce, Lublin, 20-21.10.2022). [AUT. KORESP.] JAKUB SOJA, [AUT.] JULIA WRONA, KAMILA WĘGLOWSKA, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, MACIEJ COMBRZYŃSKI. W: Abstrakty - IX Ogólnopolska Konferencja Naukowa "Innowacje w praktyce". s. 50-50. Lublin 2022.
Szczegóły publikacji
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 lutego 2023 13:29 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 czerwca 2023 09:40 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 49194) wydawnictwo zwarte #49194
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.