Wpływ dodatku (1,3)(1,4)-β-d-glukanówna właściwości fizykochemiczne i jakość kulinarną makaronu.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku (1,3)(1,4)-β-d-glukanówna właściwości fizykochemiczne i jakość kulinarną makaronu. [AUT.] ALDONA SOBOTA, ADA KRAWĘCKA, DOROTA TETERYCZ, PIOTR ZARZYCKI, EMILIA SYKUT-DOMAŃSKA, ANNA WIRKIJOWSKA, ANGELIKA HORDEJUK. W: II Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach "Nowa jakość dla świadomego konsumenta", Poznań 26-27 września 2019 r s. 7. [Poznań], [2019], [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
II Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach "Nowa jakość dla świadomego konsumenta", Poznań 26-27 września 2019 r, s. 7
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 października 2019 16:31 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 16 października 2019 16:31 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 46041) wydawnictwo zwarte #46041
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.