Wpływ dodatku białek mleka na właściwości ekstrudatów zbożowych.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku białek mleka na właściwości ekstrudatów zbożowych. [AUT.] ZBIGNIEW RZEDZICKI, ALDONA SOBOTA. W: VII Konferencja Naukowo-Techniczna : Budowa i eksploatacja maszyn w przemyśle spożywczym, Bydgoszcz, 28-30 marca 1996 S. 11-17, il., bibliogr., streszcz., sum. Warszawa, Wydawnictwo Naukowo-Techniczne, Stowarzyszenie Inżynierów, Techników Mechaników Polskich w Warszawie, 1996, 83-90-56-90-00.
Szczegóły publikacji
Źródło:
VII Konferencja Naukowo-Techniczna : Budowa i eksploatacja maszyn w przemyśle spożywczym, Bydgoszcz, 28-30 marca 1996, S. 11-17
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowo-Techniczne, Stowarzyszenie Inżynierów, Techników Mechaników Polskich w Warszawie, 1996
Rok: 1996
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 lipca 2015 10:20 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:32 |
Identyfikatory
ISBN: 83-90-56-90-00
BPP ID: (59, 35459) wydawnictwo zwarte #35459
PBN ID (hist.): 35459
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.