Wpływ dodatku liofilizowanych owoców papryki (Capsicum annuum L.) na zawartość związków fenolowych, potencjał antyoksydacyjny i cechy jakościowe makaronów.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku liofilizowanych owoców papryki (Capsicum annuum L.) na zawartość związków fenolowych, potencjał antyoksydacyjny i cechy jakościowe makaronów. [AUT.] ALDONA SOBOTA, MAŁGORZATA MATERSKA, DOROTA TETERYCZ, MARZENA PABICH, ADA KRAWĘCKA, BARBARA CHILCZUK. W: Żywność w strategii Zielonego Ładu : XLV Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN, 1-2 lipca 2021 Gdańsk, Politechnika Gdańska, Wydział Chemiczny : Materiały konferencyjne s. 113. [b.m.] [2021], [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywność w strategii Zielonego Ładu : XLV Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN, 1-2 lipca 2021 Gdańsk, Politechnika Gdańska, Wydział Chemiczny : Materiały konferencyjne, s. 113
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 września 2021 07:20 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 stycznia 2022 09:40 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://chem.pg.edu.pl/documents/103984…
Identyfikatory
BPP ID: (59, 47710) wydawnictwo zwarte #47710
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.