Wpływ ekstraktu z pestek Vitis vinifera L. na barwę i stabilność oksydacyjną dojrzewającego baleronu.
Opis bibliograficzny
Wpływ ekstraktu z pestek Vitis vinifera L. na barwę i stabilność oksydacyjną dojrzewającego baleronu. [AUT.] JUSTYNA LIBERA, DARIUSZ M. STASIAK. W: Technologiczne kształtowanie jakości żywności / pod redakcją naukową Karoliny M. Wójciak i Zbigniewa J. Dolatowskiego Kraków 2015, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 161-170, il., bibliogr., streszcz, 978-83-935421-9-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Technologiczne kształtowanie jakości żywności / pod redakcją naukową Karoliny M. Wójciak i Zbigniewa J. Dolatowskiego, 161-170
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.53 |
---|---|
Rekord utworzony: | 6 sierpnia 2015 10:20 |
Ostatnia aktualizacja: | 25 stycznia 2019 08:51 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.up.lublin.pl/files/foodscien…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-935421-9-2
BPP ID: (59, 35600) wydawnictwo zwarte #35600
PBN ID (hist.): 35600
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.