Wpływ karnozolu oraz kwasów karnozolowego i rozmarynowego na właściwości chemiczne wybranych olejów tłoczonych na zimno (Effect of carnosol and carnosic and rosemary acids on the chemical properties of selected cold - pressed oils)
Opis bibliograficzny
Wpływ karnozolu oraz kwasów karnozolowego i rozmarynowego na właściwości chemiczne wybranych olejów tłoczonych na zimno (Effect of carnosol and carnosic and rosemary acids on the chemical properties of selected cold - pressed oils). [AUT.] MARTA KRAJEWSKA, BEATA ŚLASKA-GRZYWNA, [AUT. KORESP.] MAREK SZMIGIELSKI. Przem. Chem. 2017 T. 96 Nr 10 s. 2060-2064, il., bibliogr., sum. DOI: 10.15199/62.2017.10.5
Szczegóły publikacji
Źródło:
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017 T. 96 Nr 10, s. 2060-2064
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 listopada 2017 09:22 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:54 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00649ad49b31cced97a4d
DOI
10.15199/62.2017.10.5
Strona WWW
http://sigma-not.pl/publikacja-110064-2…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42718) wydawnictwo ciągłe #42718
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,399
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.