Menu
Tytuł:Wpływ kawitacji na właściwości składników żywności.
Autorzy:[AUT.] Stasiak Dariusz M. .
Szczegóły:s. 92
Wydawca:Wydaw. Uniwersytetu Przyrodniczego
BPP ID:(53, 14) czyli praca habilitacyjna o ID = 14
Rok:2012
Charakter formalny:Praca habilitacyjna
Język:Polski
Typ MNiSW/MEiN:praca monograficzna
Punkty MNiSW/MEiN:20,00
Impact factor:0,000
Rekord utworzony:27 grudnia 2018 10:00
Rekord zaktualizowany:27 grudnia 2018 10:00

Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2025 IPLweb; wersja 202507.1183
Dokument wygenerowano przy pomocy systemu Bibliografia Publikacji Pracowników w wersji 202507.1183 dnia 12-07-2025 o godzinie 23:17
Baza danych © 2025 Biblioteka Główna Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie. Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2025 IPLweb, https://bpp.iplweb.pl/

Informacja o cookies

Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu.

Zgadzam się

Nie zgadzam się