Wpływ kwasu mlekowego na wybrane właściwości fizykochemiczne i mikrobiologiczne mięsa cielęcego pakowanego próżniowo lub w modyfikowanej atmosferze. (Effect of lactic acid on selected physicochemical properties and microbiological status of veal stored under vacuum or modified atmospheres)
Opis bibliograficzny
Wpływ kwasu mlekowego na wybrane właściwości fizykochemiczne i mikrobiologiczne mięsa cielęcego pakowanego próżniowo lub w modyfikowanej atmosferze. (Effect of lactic acid on selected physicochemical properties and microbiological status of veal stored under vacuum or modified atmospheres). [AUT.] PIOTR DOMARADZKI, MAREK KOWALCZYK, MARIUSZ FLOREK, PIOTR SKAŁECKI, AGNIESZKA KALINIAK-DZIURA, PIOTR STANEK, PAWEŁ ŻÓŁKIEWSKI, ANNA LITWIŃCZUK. W: Rola towaroznawstwa w zarządzaniu jakością w warunkach gospodarki opartej na wiedzy. 10 Międzynarodowa Konferencja Naukowa : Zarządzanie jakością towarów i usług w aspekcie zrównoważonego rozwoju, Gdynia, 8-10 września 2021. Streszczenia / Red. Agnieszka Palka = The role of commodity science in quality management in a knowledge-based economy 10th International Scientific Conference : Managing the quality of goods and services in the context of sustainable development, Gdynia, September 8-10 2021 Book of abstracts / Ed. Agnieszka Palka s. 49-50. Gdynia 2021, Uniwersytet Morski w Gdyni, 978-83-7421-349-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rola towaroznawstwa w zarządzaniu jakością w warunkach gospodarki opartej na wiedzy. 10 Międzynarodowa Konferencja Naukowa : Zarządzanie jakością towarów i usług w aspekcie zrównoważonego rozwoju, Gdynia, 8-10 września 2021. Streszczenia / Red. Agnieszka Palka = The role of commodity science in quality management in a knowledge-based economy 10th International Scientific Conference : Managing the quality of goods and services in the context of sustainable development, Gdynia, September 8-10 2021 Book of abstracts / Ed. Agnieszka Palka, s. 49-50
Wydawca:
Uniwersytet Morski w Gdyni
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 września 2021 13:39 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 września 2021 13:46 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7421-349-3
BPP ID: (59, 47815) wydawnictwo zwarte #47815
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.