Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ metody prasowania serów twarogowych kwasowych niedojrzewających na ich teksturę.

Opis bibliograficzny

Wpływ metody prasowania serów twarogowych kwasowych niedojrzewających na ich teksturę. [AUT.] JACEK MAZUR. W: Metody fizyczne w badaniu środowiska rolno-spożywczego i leśnego : Międzynarodowa Konferencja Naukowa : (materiały konferencyjne), Malinówka k. Ełku, 9-11 września 2015 r 38-38. [Hajnówka], [b.w.], 978-83-60489-28-4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Metody fizyczne w badaniu środowiska rolno-spożywczego i leśnego : Międzynarodowa Konferencja Naukowa : (materiały konferencyjne), Malinówka k. Ełku, 9-11 września 2015 r, 38-38
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:26 listopada 2015 12:41
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:38

Identyfikatory

ISBN: 978-83-60489-28-4
BPP ID: (59, 36723) wydawnictwo zwarte #36723
PBN ID (hist.): 36723

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się