Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ obróbki termicznej na wybrane parametry tekstury mięsa z odzysku po filetowaniu karpia (Impact of heat treatment on selected parameters of meat texture from recovery after carp filleting)

Opis bibliograficzny

Wpływ obróbki termicznej na wybrane parametry tekstury mięsa z odzysku po filetowaniu karpia (Impact of heat treatment on selected parameters of meat texture from recovery after carp filleting). [AUT. KORESP.] PAWEŁ SOBCZAK, [AUT.] KAZIMIERZ ZAWIŚLAK, JACEK MAZUR, PIOTR SKAŁECKI, AGNIESZKA KALINIAK-DZIURA. W: XIX KONFERENCJA NAUKOWO-TECHNICZNA BEMS 2020 ,MIKOŁAJKI – STARE SADY 8-11 WRZEŚNIA s. 58-58. Stare Sady 2020, [b.w].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XIX KONFERENCJA NAUKOWO-TECHNICZNA BEMS 2020 ,MIKOŁAJKI – STARE SADY 8-11 WRZEŚNIA, s. 58-58
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 października 2020 13:31
Ostatnia aktualizacja:28 stycznia 2022 12:39

Identyfikatory

BPP ID: (59, 46876) wydawnictwo zwarte #46876

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się