Wpływ obróbki termicznej na wybrane parametry tekstury mięsa z odzysku po filetowaniu karpia (Impact of heat treatment on selected parameters of meat texture from recovery after carp filleting)
Opis bibliograficzny
Wpływ obróbki termicznej na wybrane parametry tekstury mięsa z odzysku po filetowaniu karpia (Impact of heat treatment on selected parameters of meat texture from recovery after carp filleting). [AUT. KORESP.] PAWEŁ SOBCZAK, [AUT.] KAZIMIERZ ZAWIŚLAK, JACEK MAZUR, PIOTR SKAŁECKI, AGNIESZKA KALINIAK-DZIURA. W: XIX KONFERENCJA NAUKOWO-TECHNICZNA BEMS 2020 ,MIKOŁAJKI – STARE SADY 8-11 WRZEŚNIA s. 58-58. Stare Sady 2020, [b.w].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XIX KONFERENCJA NAUKOWO-TECHNICZNA BEMS 2020 ,MIKOŁAJKI – STARE SADY 8-11 WRZEŚNIA, s. 58-58
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 października 2020 13:31 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 stycznia 2022 12:39 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 46876) wydawnictwo zwarte #46876
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.