Wpływ obróbki termicznej na zmianę barwy mięsa cielęcego.
Opis bibliograficzny
Wpływ obróbki termicznej na zmianę barwy mięsa cielęcego. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, AGNIESZKA KALINIAK, AGNIESZKA STASZOWSKA, TOMASZ NAWROT, PIOTR SKAŁECKI. W: Rodzime rasy zwierząt jako potencjalne źródło żywności o działaniu prozdrowotnym, Lublin-Urszulin, 26-27 czerwca 2012. [Materiały z konferencji]. [Lublin], [b.w.], [2012]. - S. 63.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rodzime rasy zwierząt jako potencjalne źródło żywności o działaniu prozdrowotnym, Lublin-Urszulin, 26-27 czerwca 2012. [Materiały z konferencji],
Wydawca:
[b.w.], [2012]. - S. 63
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 lutego 2015 15:49 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 marca 2018 10:06 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 34395) wydawnictwo zwarte #34395
PBN ID (hist.): 34395
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.