Wpływ parametrów procesu ekstruzji na właściwości pastowe oczyszczonej i pełnoziarnistej mąki ryżowej.
Opis bibliograficzny
Wpływ parametrów procesu ekstruzji na właściwości pastowe oczyszczonej i pełnoziarnistej mąki ryżowej. [AUT. KORESP.] MARCIN MITRUS, [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, TOMASZ ONISZCZUK, MACIEJ COMBRZYŃSKI, MAREK MILANOWSKI. W: VIII Sympozjum Inżynierii Żywności.Warszawa, 1-3 lipca 2024 r. Książka streszczeń s. 42. Warszawa 2024, [b. wyd.].
Szczegóły publikacji
Wydawca:
[b. wyd.]
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 października 2024 14:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 października 2024 14:03 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 50542) wydawnictwo zwarte #50542
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.