Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ parametrów procesu na wybrane cechy skrobi pszennej modyfikowanej metodą ekstruzji.

Opis bibliograficzny

Wpływ parametrów procesu na wybrane cechy skrobi pszennej modyfikowanej metodą ekstruzji. [AUT.] ŁUKASZ PARUS, MARCIN MITRUS. W: XIV Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych : XXVI Sejmik SKN. Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu. Wrocław, [b.w.], 2009. - S.171.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XIV Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych : XXVI Sejmik SKN. Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu,
Wydawca:
[b.w.], 2009. - S.171
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:24 czerwca 2010 12:59
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:48

Identyfikatory

BPP ID: (59, 23830) wydawnictwo zwarte #23830
PBN ID (hist.): 23830

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się