Wpływ różnych sposobów przygotowania ziarna żyta do przemiału na wyciąg mąki i zawartość otrąb.
Opis bibliograficzny
Wpływ różnych sposobów przygotowania ziarna żyta do przemiału na wyciąg mąki i zawartość otrąb. [AUT.] LESZEK RYDZAK, DARIUSZ ANDREJKO. Inż. Rol. 2013 Nr 1 (141) 243-249, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2013 Nr 1 (141), 243-249
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 października 2013 11:37 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:21 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://ir.ptir.org/index.php?mood=artic…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30749) wydawnictwo ciągłe #30749
PBN ID (hist.): 30749
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.