Wpływ sonikacji na jakość mięsa liofilizowanego.
Opis bibliograficzny
Wpływ sonikacji na jakość mięsa liofilizowanego. [AUT.] STASIAK DARIUSZ M., STASIAK JOANNA, WÓJCIAK KAROLINA. W: VII Sympozjum Naukowe "Bezpieczeństwo Żywnościowe i Żywności" s. 34-35. Ryki 2023, [b.wyd.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne VII Sympozjum Naukowe "Bezpieczeństwo Żywnościowe i Żywności", s. 34-35
Wydawca:
[b.wyd.]
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (59, 49374) wydawnictwo zwarte #49374
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 14 lipca 2023 12:07 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 14 lipca 2023 12:35 |