Wpływ temperatury konwekcyjnego suszenia owoców pigwy (Cydonia oblonga Mill.) na przebieg procesu i wybrane właściowości suszu.
Opis bibliograficzny
Wpływ temperatury konwekcyjnego suszenia owoców pigwy (Cydonia oblonga Mill.) na przebieg procesu i wybrane właściowości suszu. [AUT.] DARIUSZ DZIKI, JUSTYNA TOMIŁO, STANISŁAW RUDY, ANDRZEJ KRZYKOWSKI. Inż. Rol. 2012 Nr 2 (136), T.1 s. 53-62, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2012 Nr 2 (136), T.1, s. 53-62
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 listopada 2012 14:09 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:21 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://ir.ptir.org/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28634) wydawnictwo ciągłe #28634
PBN ID (hist.): 28634
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.