Wpływ temperatury obróbki cieplnej na zawartość żelaza hemowego, wycinek termiczny i barwę mięsa jagnięcego.
Opis bibliograficzny
Wpływ temperatury obróbki cieplnej na zawartość żelaza hemowego, wycinek termiczny i barwę mięsa jagnięcego. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, ANDRZEJ JUNKUSZEW, WIKTOR BOJAR, AGNIESZKA KALINIAK, KATARZYNA BRACIK, PAULINA KRUPA, MONIKA GREGUŁA-KANIA, TOMASZ M. GRUSZECKI. W: Dostosowanie jakości żywności pochodzenia zwierzęcego do wymagań konsumentów i zapewnienia jej bezpieczeństwa. Konferencja naukowa, Lublin, 6-7 września 2016 /Kom. red. Mariusz Florek, Władysław Migdał, Jolanta Król 21. [Lublin 2016], [b. wyd].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Dostosowanie jakości żywności pochodzenia zwierzęcego do wymagań konsumentów i zapewnienia jej bezpieczeństwa. Konferencja naukowa, Lublin, 6-7 września 2016 /Kom. red. Mariusz Florek, Władysław Migdał, Jolanta Król, 21
Wydawca:
[b. wyd]
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 października 2016 15:26 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 8 stycznia 2018 14:56 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 38996) wydawnictwo zwarte #38996
PBN ID (hist.): 38996
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.