Wpływ warunków ekstruzji na wskaźnik ekspandowania i siły cięcia przekąsek bezglutenowych z dodatkiem owoców jagodowych (The influence of extrusion conditions on the expansion index and cutting force of gluten-free snacks with the addition of berries)
Opis bibliograficzny
Wpływ warunków ekstruzji na wskaźnik ekspandowania i siły cięcia przekąsek bezglutenowych z dodatkiem owoców jagodowych (The influence of extrusion conditions on the expansion index and cutting force of gluten-free snacks with the addition of berries). [AUT. KORESP.] JULIA WRONA, [AUT.] KAMILA WĘGLOWSKA, DAWID ŚWIDERSKI, JAKUB SOJA, PIOTR LEWKO, MACIEJ COMBRZYŃSKI, AGNIESZKA WÓJTOWICZ. W: V Międzynarodowe Sympozjum Studenckich Kół Naukowych. Środowisko - Roślina - Zwierzę - Produkt. Streszczenia s.82-82. Lublin 2024, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 listopada 2024 09:09 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 20 listopada 2024 09:13 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-424-2
BPP ID: (59, 50723) wydawnictwo zwarte #50723
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.