Wpływ zabiegów wstępnych i temperatury sublimacyjnego suszenia żurawiny na przebieg procesu i właściwości suszu.
Opis bibliograficzny
Wpływ zabiegów wstępnych i temperatury sublimacyjnego suszenia żurawiny na przebieg procesu i właściwości suszu. [AUT.] STANISŁAW RUDY, DARIUSZ DZIKI, ANDRZEJ KRZYKOWSKI, URSZULA GAWLIK-DZIKI, RENATA POLAK, RENATA RÓŻYŁO. W: IV Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa 1-2 lipca 2014 S. 139. Warszawa, [Wydawnictwo SGGW], 2014, 978-83-7583-568-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
IV Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa 1-2 lipca 2014, S. 139
Wydawca:
[Wydawnictwo SGGW], 2014
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 czerwca 2015 14:06 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:31 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7583-568-7
BPP ID: (59, 35305) wydawnictwo zwarte #35305
PBN ID (hist.): 35305
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.