Współczesne technologie schładzania i zamrażania surowców pochodzenia zwierzęcego.
Opis bibliograficzny
Współczesne technologie schładzania i zamrażania surowców pochodzenia zwierzęcego. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ, JACEK MAZUR. Rzeźnik Pol. 2018 Nr 5 (226) s. 26-29, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2018 Nr 5 (226), s. 26-29
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 lipca 2018 10:01 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 lipca 2018 10:01 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43922) wydawnictwo ciągłe #43922
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.