Wybrane aspekty techniczno-technologiczne oraz mikrobiologiczne przetwarzania i zagospodarowania poubojowej krwi zwierzęcej (Selected technical, technological and microbiologiea| aspects of proceessing and rnanagernent af post-rnortern animal błood)
Opis bibliograficzny
Wybrane aspekty techniczno-technologiczne oraz mikrobiologiczne przetwarzania i zagospodarowania poubojowej krwi zwierzęcej (Selected technical, technological and microbiologiea| aspects of proceessing and rnanagernent af post-rnortern animal błood). [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ, JACEK MAZUR. Gosp. Mięs. 2025 Nr 7 s.25-29, bibliogr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Gospodarka Mięsna 2025 Nr 7, s.25-29
Rok: 2025
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 września 2025 11:58 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 września 2025 11:58 |
Linki zewnętrzne
PBN
68c14bcefdbe837129528184
Strona WWW
https://gospodarkamiesna.pl/gospodarka-…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 52938) wydawnictwo ciągłe #52938
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.