Wybrane aspekty uboju i obróbki wstępnej drobiu.
Opis bibliograficzny
Wybrane aspekty uboju i obróbki wstępnej drobiu. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ, JACEK MAZUR. Gosp. Mięs. 2017 R. 69 Nr 5 s. 16-21, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Gospodarka Mięsna 2017 R. 69 Nr 5, s. 16-21
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 grudnia 2017 13:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 29 października 2019 12:42 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00648ad49b31cced979cc
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-1058…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42962) wydawnictwo ciągłe #42962
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.