Wykorzystanie metody QIM do oceny świeżości pstrąga tęczowego (Oncorhynchus mykiss walb.) przechowywanego w warunkach chłodniczych.
Opis bibliograficzny
Wykorzystanie metody QIM do oceny świeżości pstrąga tęczowego (Oncorhynchus mykiss walb.) przechowywanego w warunkach chłodniczych. [AUT.] ANNA LITWIŃCZUK, PIOTR SKAŁECKI, MARIUSZ FLOREK, AGNIESZKA STASZOWSKA, AGNIESZKA KALINIAK, AGNIESZKA ZABORSKA. Zesz. Nauk. (Akad. Mor. Gdyni) 2014 Nr 86 250-255, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni 2014 Nr 86, 250-255
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: opis przypadku
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 kwietnia 2015 11:53 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:30 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://zeszyty.am.gdynia.pl/artykul-Wyk…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34869) wydawnictwo ciągłe #34869
PBN ID (hist.): 34869
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.