Wzbogacanie komórek drożdży Saccharomyces cerevisiae w selen z zastosowaniem pulsacyjnego pola elektrycznego.
Opis bibliograficzny
Wzbogacanie komórek drożdży Saccharomyces cerevisiae w selen z zastosowaniem pulsacyjnego pola elektrycznego. [AUT.] URSZULA PANKIEWICZ, JERZY JAMROZ. W: Żywność a jakość życia : uwarunkowania technologiczne, higieniczne, żywieniowe i kulturowe : XXXVIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN z Seminarium Szkoleniowym dla asystentów i doktorantów, Olsztyn 20-21 wrzesień 2007 r. : streszczenia wykładów i komunikatów s. 237. Olsztyn 2007, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywność a jakość życia : uwarunkowania technologiczne, higieniczne, żywieniowe i kulturowe : XXXVIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN z Seminarium Szkoleniowym dla asystentów i doktorantów, Olsztyn 20-21 wrzesień 2007 r. : streszczenia wykładów i komunikatów, s. 237
Wydawca:
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 grudnia 2007 13:22 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 marca 2018 14:52 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 17834) wydawnictwo zwarte #17834
PBN ID (hist.): 17834
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.