Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zarządzanie jakością fermentowanych wędzonek dojrzewających.

Opis bibliograficzny

Zarządzanie jakością fermentowanych wędzonek dojrzewających. [AUT.] ANNA PIECAK, JUSTYNA LIBERA, AGNIESZKA LATOCH, MONIKA SKWAREK, MARCIN MAKSYMIEC. W: Wybrane problemy z zakresu zarządzania i inżynierii produkcji / monogr. nauk. pod red. M. Stomy, A. Dudziak Lublin 2015, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS, s. 61-71, bibliogr, 978-83-63761-62-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Wybrane problemy z zakresu zarządzania i inżynierii produkcji / monogr. nauk. pod red. M. Stomy, A. Dudziak, s. 61-71
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.53
Rekord utworzony:6 sierpnia 2015 11:39
Ostatnia aktualizacja:7 listopada 2019 13:14

Identyfikatory

ISBN: 978-83-63761-62-2
BPP ID: (59, 35611) wydawnictwo zwarte #35611
PBN ID (hist.): 35611

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się