Zastosowanie liofilizatu z ostropestu plamistego w technologii kiełbas dojrzewających o obniżonym dodatku azotanu (III) sodu.
Opis bibliograficzny
Zastosowanie liofilizatu z ostropestu plamistego w technologii kiełbas dojrzewających o obniżonym dodatku azotanu (III) sodu. [AUT.] JUSTYNA LIBERA, AGNIESZKA LATOCH. W: Żywność w XXI wieku od producenta do konsumenta Kraków 2021, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, il., bibliogr., sum, 978-83-953897-2-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywność w XXI wieku od producenta do konsumenta,
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte repozytorium Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 stycznia 2022 11:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 3 stycznia 2022 11:23 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://repo.ur.krakow.pl/info/book/UR3…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-953897-2-6
BPP ID: (59, 48122) wydawnictwo zwarte #48122
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.