Zastosowanie metod sorpcyjnych do analizy struktury ekstrudatów skrobiowych.
Opis bibliograficzny
Zastosowanie metod sorpcyjnych do analizy struktury ekstrudatów skrobiowych. [AUT.] MARZENA WŁODARCZYK-STASIAK, ARTUR MAZUREK, RADOSŁAW KOWALSKI, URSZULA PANKIEWICZ, MONIKA SUJKA, JERZY JAMROZ. W: Żywność dla przyszłości : XLIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN. Materiały konferencji naukowej / red. Anna Pęksa. Wrocław, 4-5 lipca 2017 r s. 179. Wrocław 2017, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, 978-83-7717-265-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywność dla przyszłości : XLIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN. Materiały konferencji naukowej / red. Anna Pęksa. Wrocław, 4-5 lipca 2017 r, s. 179
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 lipca 2017 13:05 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 marca 2018 14:42 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7717-265-0
BPP ID: (59, 42191) wydawnictwo zwarte #42191
PBN ID (hist.): 42191
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.