Zastosowanie purpury bromokrezolowej do oceny jakości oleju tłoczonego z ogrzewanej mikrofalowo pełnotłustej śruty rzepakowej.
Opis bibliograficzny
Zastosowanie purpury bromokrezolowej do oceny jakości oleju tłoczonego z ogrzewanej mikrofalowo pełnotłustej śruty rzepakowej. [AUT.] MAREK SZMIGIELSKI, STANISŁAW MATYKA. Acta Agrophys. 2005 Vol. 6 nr 3 (127) s. 815-825, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Agrophysica 2005 Vol. 6 nr 3 (127), s. 815-825, il., bibliogr., streszcz., sum.
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:14 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta-agrophysica.org/pl/polr…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 15331) wydawnictwo ciągłe #15331
PBN ID (hist.): 15331
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.