Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zdolność różnych zakwasów piekarskich do degradacji trichotocenów z grupy B w cieście żytnim.

Opis bibliograficzny

Zdolność różnych zakwasów piekarskich do degradacji trichotocenów z grupy B w cieście żytnim. [AUT.] JAROSŁAW MAZURKIEWICZ, STANISŁAW MLEKO, MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, ANNA STÓJ, ALDONA SOBOTA, EWA SOLARSKA. W: Bezpieczeństwo zdrowotne żywności. Aspekty mikrobiologiczne, chemiczne i ocena towaroznawcza / pod red. Joanny Stadnik, Izabelli Jackowskiej Kraków 2015, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, s. 193-202, il., bibliogr., streszcz, 978-83-935421-7-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Bezpieczeństwo zdrowotne żywności. Aspekty mikrobiologiczne, chemiczne i ocena towaroznawcza / pod red. Joanny Stadnik, Izabelli Jackowskiej, s. 193-202
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.56
Rekord utworzony:21 lipca 2015 13:15
Ostatnia aktualizacja:24 stycznia 2019 09:13

Identyfikatory

ISBN: 978-83-935421-7-8
BPP ID: (59, 35457) wydawnictwo zwarte #35457
PBN ID (hist.): 35457

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się