Zmiany masy w trakcie produkcji wędzonek metodami tradycyjnymi.
Opis bibliograficzny
Zmiany masy w trakcie produkcji wędzonek metodami tradycyjnymi. [AUT.] PAWEŁ SOBCZAK, JACEK MAZUR, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK, MARIAN PANASIEWICZ. Inż. Przetw. Spoż. 2012 Vol. 2/4 No 2 s. 27-29, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego Polish Journal of Food Engineering 2012 Vol. 2/4 No 2, s. 27-29
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 lutego 2013 12:47 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 23 listopada 2017 13:18 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ips.wm.tu.koszalin.pl/index.…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29597) wydawnictwo ciągłe #29597
PBN ID (hist.): 29597
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.