Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zmiany struktury skrobi ziemniaczanej i mąki pszennej podczas ekstruzji.

Opis bibliograficzny

Zmiany struktury skrobi ziemniaczanej i mąki pszennej podczas ekstruzji. [AUT.] JAMROZ JERZY. 70 s, il., bibliogr. Rozprawy Naukowe - Akademia Rolnicza w Lublinie, ISSN 0860-4355 ; 218. Lublin 1998, Wydaw. Akademii Rolniczej.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
70 s.
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej
Rok: 1998
Język: Polski
Charakter formalny: Praca habilitacyjna
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 grudnia 2018 09:39
Ostatnia aktualizacja:27 grudnia 2018 09:39

Identyfikatory

BPP ID: (53, 11) praca habilitacyjna #11

Metryki

12,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się