Zmiany wartości odżywczej mięsa pstrąga tęczowego (Oncorhynchus mykiss) w zależności od metody obróbki termicznej.
Opis bibliograficzny
Zmiany wartości odżywczej mięsa pstrąga tęczowego (Oncorhynchus mykiss) w zależności od metody obróbki termicznej. [AUT.] PIOTR SKAŁECKI, MARIUSZ FLOREK, AGNIESZKA STASZOWSKA, AGNIESZKA KALINIAK. W: Inżynieria akwakultury, Olsztyn 2-4.12. 2014 r. / [Kom. Nauk. Roman Jacek Kujawa et al.] S.76. Białystok, Drukarnia Cyfrowa Partner Poligrafia, [2014], 978-83-63503-47-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria akwakultury, Olsztyn 2-4.12. 2014 r. / [Kom. Nauk. Roman Jacek Kujawa et al.], S.76
Wydawca:
Drukarnia Cyfrowa Partner Poligrafia, [2014]
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 czerwca 2015 15:07 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:31 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63503-47-5
BPP ID: (59, 35119) wydawnictwo zwarte #35119
PBN ID (hist.): 35119
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.