Zmiany wydajności i składu chemicznego mleka krów czarno-białych ze szczególnym uwzględnieniem zawartości białka i kazeiny.
Opis bibliograficzny
Zmiany wydajności i składu chemicznego mleka krów czarno-białych ze szczególnym uwzględnieniem zawartości białka i kazeiny. [AUT.] ANNA LITWIŃCZUK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, MARIUSZ FLOREK, JOANNA BARŁOWSKA, RENATA ZAKRZEWSKA. Zesz. Nauk. Akad. Rol. im. H. Kołłątaja Krak., Ses. Nauk. 1998 z. 53 (Nr 329) s. 73-82, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie, Sesja Naukowa 1998 z. 53 (Nr 329), s. 73-82, il., bibliogr., sum.
Rok: 1998
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 29 listopada 2017 12:00 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 3095) wydawnictwo ciągłe #3095
PBN ID (hist.): 3095
Metryki
1,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.