Zmiany zdolności i energii kiełkowania ziarna jęczmienia browarniczego w wyniku moczenia w różnych warunkach ciśnieniowych.
Opis bibliograficzny
Zmiany zdolności i energii kiełkowania ziarna jęczmienia browarniczego w wyniku moczenia w różnych warunkach ciśnieniowych. [AUT.] LESZEK RYDZAK, WOJCIECH BOŻEK. Inż. Rol. 2007 Nr 5 (93) s. 375-383, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2007 Nr 5 (93), s. 375-383
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 czerwca 2008 09:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:16 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://ir.ptir.org/index.php?mood=artic…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 18648) wydawnictwo ciągłe #18648
PBN ID (hist.): 18648
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.