Znaczenie mięsa wołowego w diecie człowieka jako źródła bioaktywnych składników pokarmowych.
Opis bibliograficzny
Znaczenie mięsa wołowego w diecie człowieka jako źródła bioaktywnych składników pokarmowych. [AUT.] PAWEŁ ŻÓŁKIEWSKI, PIOTR STANEK, EWA JANUŚ, PIOTR DOMARADZKI, MARIUSZ FLOREK, EDYTA HOŁODY, ANETA KRAWIEC, KATARZYNA ZDRZAŁEK. W: Środowiskowe i genetyczne uwarunkowania zdrowia ludzi i zwierząt : praca zbiorowa / pod redakcją Bogumiły Pilarczyk, Agnieszki Tomzy-Marciniak, Renaty Pilarczyk i Jana Udały Szczecin 2021, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, s. 49-64, il., bibliogr., sum, 978-83-7663-309-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 15 września 2021 13:02 |
Ostatnia aktualizacja: | 21 grudnia 2021 09:44 |
Linki zewnętrzne
PBN
6142e88b2467f0601726ae16
Strona WWW
http://katalog.nukat.edu.pl/lib/item?id…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7663-309-1
BPP ID: (59, 47751) wydawnictwo zwarte #47751
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.