Związek barwników hemowych i barwy mięsa bydła różnych kategorii.
Opis bibliograficzny
Związek barwników hemowych i barwy mięsa bydła różnych kategorii. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, AGNIESZKA STASZOWSKA, AGNIESZKA KALINIAK, JAKUB BARTYZEL. W: Rodzime rasy zwierząt jako potencjalne źródło żywności o działaniu prozdrowotnym, Lublin-Urszulin, 26-27 czerwca 2012. [Materiały z konferencji]. [Lublin], [b.w.], [2012]. - S. 65.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rodzime rasy zwierząt jako potencjalne źródło żywności o działaniu prozdrowotnym, Lublin-Urszulin, 26-27 czerwca 2012. [Materiały z konferencji],
Wydawca:
[b.w.], [2012]. - S. 65
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 lutego 2015 17:41 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 marca 2018 10:07 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 34416) wydawnictwo zwarte #34416
PBN ID (hist.): 34416
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.