Żywieniowe metody modyfikowania wartości odżywczej i cech sensorycznych mięsa wołowego – zawartość witamin i składników mineralnych oraz jakość sensoryczna.
Opis bibliograficzny
Żywieniowe metody modyfikowania wartości odżywczej i cech sensorycznych mięsa wołowego – zawartość witamin i składników mineralnych oraz jakość sensoryczna. [AUT.] PIOTR DOMARADZKI, PIOTR STANEK, PAWEŁ ŻÓŁKIEWSKI, ANETA KRAWIEC, MARIUSZ FLOREK, MAREK KOWALCZYK, PIOTR SKAŁECKI, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK. W: Substancje bioaktywne w surowcach i produktach spożywczych. Systemy produkcji i pakowania żywności zapewniające ich zachowanie w łańcuchu żywnościowym pod redakcją Joanny Stadnik Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 69-85, 978-83-7259-353-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 sierpnia 2022 08:44 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 20 września 2024 10:39 |
Linki zewnętrzne
PBN
63299fb3409707021a65e716
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-353-5
BPP ID: (59, 48587) wydawnictwo zwarte #48587
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.